MENU
Het Fonds voor Soest helpt Soester(berger)s bij het waarmaken van hun lokale projecten.

Auto puzzel toerrit 2019

Auto puzzel toerrit 2019

Doet u mee met de foto-puzzel toerit op 20 augustus 2019?

Het Fonds voor Soest organiseert op 20 augustus 2019 tijdens de gildeweek in Soest een foto-puzzel toerrit voor autoliefhebbers. Om 14,00 uur wordt er gestart vanaf het gildeterrein De Blaak aan de Ferdinand Huycklaan.

De route gaat door de mooie omgeving van Soest, en is circa 100 kilometer lang. Op het eindpunt kunt u relax terugkijken en napraten met een afsluitend diner. De baten van de toerrit komen ten bate van het Fonds voor Soest.

Wat u onderweg nodig hebt is een smartphone. Het helpt als u voor aanvang alvast een account hebt aangemaakt op www.myrouteapp.com, en via de App Store of Google Playstore de Navigation (by MRA) App hebt gedownload. Via dit platform ontvangt u de route instructies.

Nadat u uw account hebt aangemaakt kunt u in de Myrouteapp.com vriend worden met “Fonds voor Soest”. Daar is het event aangemaakt waar u de route kunt downloaden. Op dinsdag ochtend 20 augustus staat de route daar voor u klaar.

Komt u op 20 augustus bijtijds, dan kan u eventueel geholpen worden met het aanmaken van uw account. Een TomTom of ander navigatiesysteem is niet nodig.

Sponsors van dit event zijn:

Autovakmeester “De Soester”
Accushop.nl te Utrecht
Rhinoz.nl Marketingcommunicatie en tekstschrijver
CleanLook autowasstraat te Soest

 

Foto's

Stichting Fonds voor Soest

Veenbesstraat 110
3765 BC Soest

info@fondsvoorsoest.nl
Webdesign by RETO Copyright 2023 Fonds voor Soest